STYLED BY LIN

Mijn naam is Linda Slinkert en ik ben 20 jaar Haarstylist.

Naast het kappersvak ben ik in september aanstaande 25 jaar getrouwd met Sander en moeder van twee dochters, Rose 20 jaar en Flore 18 jaar.

En ons gezin geeft heel veel liefde aan een heerlijke blonde labrador. Zijn naam is Diego.

Wonend in Naaldwijk centraal in mijn werkomgeving.

Grote passie voor het kappersvak heb ik al heel wat jaren. Natuurlijk ben ik eerst begonnen in de kapsalon maar vanwege mijn kinderen was de fijnste manier van combineren door voor mezelf te beginnen.

Sinds 12  jaar ben ik actief als Westlandkapper daarbij kom ik ambulant bij de mensen thuis.

Een tijdje geleden ben ik erachter gekomen dat ik wat liever moet zijn voor mijn hart. Daardoor heb ik definitief mijn werktijden aan moeten passen en is er geen avond dienst meer omdat ik dat simpelweg niet meer kan. Ik moest rust en regelmaat vinden en dat kon ik niet door om 9 of 10 uur s’avonds eindelijk wat te eten.

Nu ongeveer 1,5 jaar combineer ik het ambulante werk weer met werken in de Salon.  Ik ben daarom 2 dagen te vinden in mijn fiatje op weg voor Westlandkapper en 2 dagen werk ik weer in een heerlijke en fijne Salon hier in het westland. Daar mag ik 2 dagen bij een hele fijne baas samenwerken met mijn dochter welke ook in het kappersvak is gegaan en dat is het feestje van de week!

Het is geweldig om na 12 jaar nog steeds bij klanten te komen die nog steeds tevreden zijn. Ik heb een hele fijne en grote klantenkring. Kindjes heb ik op zien groeien en mensen heb ik in allerlei omstandigheden meegemaakt kortom het kappersvak ik nooit hetzelfde en iedere dag is weer een andere. Vanwege de variatie is het nog steeds een feestje om te doen.

Regelmatige bijscholing is een pré! Ieder jaar probeer ik mij te verdiepen in de nieuwste modetrends, haartrends en mooie nieuwe producten om dit om te zetten naar de wensen van mijn klanten. Ook dit jaar heb ik er al vele mogen doen. Vanwege de fijne samenwerking met de Salon waarin ik mag werken heb ik dit jaar al een mannen knipcursus, schwarzkopf masterclass kleurcursus, spelen met spoeling, bruid & feest opsteek cursus en krullenknip cursus achter de rug. Het zijn een een hele hoop leergierige uurtjes geweest en dat er nog veel meer mogen komen. We zijn in het kappersvak nooit uitgeleerd!

Liefs,