Bruid & Feest

Ja! Natuurlijk wil ik je bruidskapsel verzorgen! Dat vind ik een hele eer en zal ik met veel Liefde en passie doen!

Ik verzorg met heel veel liefde en passie jouw bruidskapsel. Een bruidskapsel begint altijd met een uitgebreide proefsessie waar we samen gaan bepalen hoe jij de mooiste bruid wordt. Dit doen we ongeveer 6 weken voor jullie grote dag.

In een proefsessie van ongeveer 1,5 uur gaan we aan de slag. We zullen meerdere modellen maken om zo tot een perfect eindresultaat te komen. Ook zullen er foto’s gemaakt worden waardoor we een voorsprong hebben voor de grote dag zelf.

Op de grote dag kom ik op locatie op de vooraf afgesproken tijd om jou de mooiste bruid te maken. Hier nemen we dan ook een bepaalde tijd in beslag. Zodra jij geföhnd bent en evt. in de krul zit kan je top-visagist haar gang gaan. Ook heb ik dan in deze tijd nog ruimte voor je moeder en/of schoonmoeder ook evt. wat gasten die gestyled willen worden. Zodra jij de perfecte make-up hebt zal ik je bruidskapsel gaan stylen en sta je ruim op tijd klaar. Alles in overleg zullen we een fijne en relaxte tijdsplanning maken zodat je je geen zorgen hoeft te maken en relaxt je dag kunt beleven.

Mocht je na de receptie of voor de avond van de grote dag nog even willen perfectioneren of totaal iets anders willen voor je feestgasten is er een Touch-up zodat we ook dit voor je kunnen regelen.

Voor mij is elke bruid uniek en ondanks dat elke bruid anders is hebben ze allemaal een ding gemeen en dat is dat ze allemaal de mooiste bruid willen worden! Daarvoor doen we ons stinkende best!

Liefs