Westlandkapper aan huis

Voordelen


Voor alle behandelingen komt Westlandkapper bij u aan huis. Dat is ideaal voor het hele gezin. U heeft geen oppas meer nodig, u hoeft de deur niet meer uit en de kinderen zijn in hun eigen omgeving. Ook voor oudere mensen is dit een voordeel, zeker als Opa en/of Oma niet meer zo mobiel zijn.

Het is veel voordeliger dan in een kapsalon.

Ook heeft u persoonlijk aandacht want ik kom alleen voor u en ik heb op dat moment geen andere klanten zoals in vele kapsalons wél gebeurd. Ik ben in het bezit van een mobiele wasbak zodat ook deze behandelingen kunnen worden gedaan.

Natuurlijk is niet elk model of kleur niet bij iedereen mogelijk, dit blijft altijd een combinatie van smaak en haartype. Graag geef ik u persoonlijk advies betreffende de mogelijkheden van uw kapsel.

Kids

Met kinderen werken is onze passie! Spelenderwijs in hun eigen omgeving leren wij ze dat het ook heel erg leuk is om geknipt te worden.

Er word niet gepusht!

Het moet een feestje zijn als de kapper komt!

Kleuren

Voor kleuringen heeft Westlandkapper bijna alle kleuren in huis. Het advies is dan ook om een foto toe te sturen. Dit is nodig om de juiste kleuren mee te brengen. Dit kan via watsapp of via een mailberichtje. 

Producten

Wij werken uitsluitend met professionele producten!

Onze kleuringen worden gedaan met Vitality’s. Hier hebben we twee soorten in gebruik. De Art serie is een normale kleuring maar met het minimale gebruik van ammonia. De Zero serie is voor iedereen die aan gezonde kleuring wil doen. Een Natuurlijke kleuring zonder ammonia.

Als Styling en verzorgingsproducten hebben we met liefde gekozen voor Maria Nila. Alle Maria Nila producten zijn volledig vrij van Sulfaten & parabenen, 100% Vegan, Creulty Free en 100% Climate Compensated.

Pink Gellac

Voor Mooie nagels hebben wij gekozen voor Pink Gellac. We hebben een ruime keuze aan kleuren. Het zal moeilijk kiezen zijn! Pink Gellac is bekend van tv en oa: Flair, Viva, Margriet, Nailpro, Televizier, grazia, Flow, Libelle, Wat vrouwen willen, sante, Vriendin, Beau Monde, Rtl5 en Andre Hazes jr. lakt zijn nagels ook met Pink Gellac.