Westlandkapper aan huis

Voordelen


Voor alle behandelingen komt Westlandkapper bij u aan huis. Dat is ideaal voor het hele gezin. U heeft geen oppas meer nodig, u hoeft de deur niet meer uit en de kinderen zijn in hun eigen omgeving. Ook voor oudere mensen is dit een voordeel, zeker als Opa en/of Oma niet meer zo mobiel zijn.

Het is veel voordeliger dan in een kapsalon.

Ook heeft u persoonlijk aandacht want ik kom alleen voor u en ik heb op dat moment geen andere klanten zoals in vele kapsalons wél gebeurd. Ik ben in het bezit van een mobiele wasbak zodat ook deze behandelingen kunnen worden gedaan.

Natuurlijk is niet elk model of kleur niet bij iedereen mogelijk, dit blijft altijd een combinatie van smaak en haartype. Graag geef ik u persoonlijk advies betreffende de mogelijkheden van uw kapsel.

Kids

Met kinderen werken is mijn passie! Spelenderwijs in hun eigen omgeving leer ik ze dat het ook heel erg leuk is om geknipt te worden.

Er word niet gepusht!

Het moet een feestje zijn als de kapper komt!

Kleuren

Voor kleuringen heeft Westlandkapper bijna alle kleuren in huis. Het advies is dan ook om een foto toe te sturen. Dit is nodig om de juiste kleuren mee te brengen. Dit kan via watsapp of via een mailberichtje.