Pink Gellac

Vanaf nu kan je bij Westlandkapper ook terecht voor je handen (voeten)! Een extra feestje om jezelf te verwennen met mooie Pink – Gellac nagels!

Pink – Gellac is een unieke Gellac, die je draagt als een traditionele nagellak. Tijdens een kappersbehandeling hebben we vaak tijd over welke we invullen met een kopje koffie en/of een praatje. Nu kan je ook kiezen om je nagels te laten lakken. Deze Gellac blijft ook nog eens zeker 2 á 3 weken zitten en in sommige gevallen zelfs langer. Het lakken bestaat uit een primer, waar de gewenste kleur overheen gaat en daarna word hij afgelakt met een mooie top coat voor een perfecte glans! Dit allemaal gebeurd onder een UV/LED lamp.

Met de Pink – Gellac heb je 2 á 3 weken lang (in sommige gevallen zelfs langer!) een perfecte manicure zonder chippen en mooi gelakte nagels die direct droog zijn!

Voordelen van de Pink – Gellac:

  • – Het verstevigt de natuurlijke nagel.
  • – De nagels behouden een perfecte glans.
  • – De lak blijft 2 á 3 weken zitten zonder te beschadigen in sommige gevallen zelfs langer!
  • – Klaar met de nagellak? Binnen 10 minuten is de Gellac te verwijderen van de nagel.
  • – Dit is dé nagellak die ook nog eens goed voor je nagels zorgt, het beschadigt namelijk de eigen natuurlijke nagel niet.

Prijs: v.a. / € 14,50

Deze prijs geld voor de 1e Gellac behandeling en is zonder afweken en geldig tijdens een andere behandeling van WLK. Voor meer prijzen kunt u de menukaart Dames/Heren/Kids raadplegen.