Bruiloft en Feestkapsels

GA JE BINNENKORT TROUWEN?
EN WIL JE ER OP ZIJN MOOIST UITZIEN?

Wij verzorgen met heel veel liefde en passie jouw bruidskapsel aan huis!

PROEFSESSIE

We beginnen een bruidskapsel altijd met een proefkapsel. Hier neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk kapsel je graag wilt. En natuurlijk is het ook allemaal afhankelijk van het type haar je persoonlijkheid en gezichtsvorm. Maar uiteindelijk gaan we in de proefsessie bepalen hoe jij de mooiste bruid wordt!

Deze sessie wordt gepland 5 tot 6 weken voor de bruiloft. Tijdens deze sessie word er uitgebreid naar je wensen geluisterd. En deze worden zo mooi mogelijk uitgevoerd. Daarna word uitgebreid genoteerd wat ik meeneem op de dag van de bruiloft en wat foto’s gemaakt.

Dit is ervoor om goed voorbereid aan de slag te kunnen op de dag zelf.

BRUIDSKAPSEL

Op de ochtend/dag van de bruiloft zorg ik ervoor dat alles in ontspannen sfeer gebeurd en dat jij een stralende bruid word!

Je staat dan keurig op tijd klaar en kun je stralend aan je mooiste en feestelijkste dag van je leven beginnen.

COMPLETE SERVICE

Touch up voor de avond! Indien je wenst dat jouw kapsel er in de avond weer perfect uitziet of misschien wil je voor je avondgasten iets totaal anders. Dan komen wij naar de feestlocatie op afgesproken tijd waar wij een half uurtje in beslag neem om jou eventjes te restylen.

BRUIDEGOM

Natuurlijk wil je ook dat je partner er perfect uit ziet op jullie dag! Dan zorgen we ervoor dat hij op tijd geknipt word.

En zetten we alle puntjes op de i in de dagen vóór de bruiloft.

GASTEN EN BRUIDSMEISJES

Heb je familieleden, bruidskinderen of vriendinnen die een belangrijke rol spelen op jullie grote dag. Dan kunnen we er ook voor zorgen dat ook zij er perfect uitzien.

FEESTKAPSELS EN FESTIVALKAPSELS

Ook is het mogelijk om bij Westlandkapper een feestkapsel of een festivalkapsel te boeken. Hierbij kom ik ook aan huis en maak ik je haar feest/festival-proef!