Vitality’s AQUA producten

SPECIALISTI

HUILE SUBLIME

De producten van Specialisti zijn volledig plantaardig en multifunctioneel. De sublieme olie is dankzij een mengsel van drie oliën (arganolie, amandelolie, abrikozennotenolie) een diepgaande hydraterende en ontsmettend product. Deze druppels kun je toevoegen aan een ander aqua product voor nog een betere werking. Of gebruiken om wat droge punten weer te verzorgen.

De Hydraterende behandeling voor handen en nagels is een Crème met drievoudige werking. Hij hydrateert, verzacht en ontspand. Werkt in op de handen en nagelriemen welke wel wat extra’s kan gebruiken met het advies van de overheid op het veelvuldig wassen van de handen. Met vitamine C en béta-caroteen om veroudering van de huid te helpen voorkomen.

HYDRATERENDE BEHANDELING VOOR HANDEN EN NAGELS

AQUA – ENERGIA

ENERGISING HAIR FALL PREVENTION SHAMPOO

AQUA ENERGIA is een behandeling die haaruitval voorkomt, op basis van appelstamcellen.

Het evenwicht tussen het uivallen en opnieuw aangroeien van haren kan verstoord worden door hormonale of erfelijke factoren maar ook door de omgeving, stress, medicatie en voeding. De haarbol moet dan gestimuleerd worden en de veroudering van de follikel moet vertraagd worden.

Dankzij de stimulerende werking op de haarbol wordt haaruitval vertraagd en haargroei gestimuleerd.

De shampoo reinigt en versterkt de haarvezel, verbetert de verzorging. Helpt haaruitval te voorkomen. Bereid de hoofdhuid voor op de treatment en bevordert de celvernieuwing.

De treatment versterkt de structuur van het haar en helpt de levensduur van het haar te verlengen. De plantaardige stamcellen bevorderen de haargroei door de haarbol te stimuleren.

Behandeling samen het sterkst!

ENERGISING HAIR FALL PREVENTION TREATMENT

AQUA – EQUILIBRIO

SEBO-BALANCING SHAMPOO

AQUA EQUILIBRIO is een behandeling om de talgproductie en de ongemakken hiervan drastisch te verminderen of zelfs te verhelpen.

61% MINDER TALG NA EEN VERZORGING VAN 28 DAGEN!

Overmatige talgproductie maakt de hoofdhuid vet en verzwaart het haar. Overtollige talg verstoord het evenwicht van de PH van de huid en veroorzaakt de productie van bacteriën en microben. De werking van de talgklieren moet dus behandeld worden, zodat de overtollige talg verdwijnt en de hoofdhuid en het haar gehydrateerd worden.

CLAY SEBO-BALANCING MASK

Sebo balancing shampoo reinigt het haar grondig op gerichte en niet-agressieve manier. Zink PCA helpt overtollige talg te verwijderen. Het haar is ligt en levendig. Bereid de hoofdhuid voor op de behandeling en bevorderd de celvernieuwing.

Clay sebo-balancing mask is ontwikkeld om de huid te zuiveren en de overtollige talg te verwijderen. Het helpt de geïrriteerde hoofdhuid te verzachten. Absobeert de overtollige talg.

Sebo-balancing treatment normaliseert de afscheiding van talg. Zuivert en verfrist de hoofdhuid. Verzacht de eventuele irritaties. Het heeft een verzachtende en huidbeschermende werking.

SEBO-BALANGING TREATMENT

AQUA-PUREZZA

ANTI-DANDRUFF PURIFYING SHAMPOO

AQUA PUREZZA is een behandeling voor het behandelen van roos.

Roos is een zeer vervelende aandoening waarbij de hoofdhuid schilfert. De cel vernieuwing moet worden genormaliseerd via een zuiverende, antibacteriële behandeling.

EXFOLIANT PEELING

De purezza shampoo normaliseert de cel vernieuwing zuivert en verfrist de hoofdhuid. Hij verzacht eventuele irritaties. Reguleert het enzymsysteem van de huid. Conditionerend, ontwarrend, antistatisch.

De exfoliant peeling verwijderd overtollige schilfertjes en normaliseert de cel vernieuwing. Verwijderd onzuiverheden uit de huid. Heeft een verzachtende en huid beschermende werking.

De treatment zorgt voor een optimale hydratatie van de hoofdhuid. Heeft een antibacteriële werking. Zuivert en verzacht de jeuk! Geeft een aangenaam en fris gevoel. Brengt de PH van de hoofdhuid door melkzuur weer in evenwicht. Heeft een ontsmettende werking en beschermt de huidflora.

ANTI-DANDRUFF PURIFYING TREATMENT

AQUA-RELAX

DERMO-CALMING SOOTHING SHAMPOO

AQUA RELAX is een behandeling voor een zeer ernstig geïrriteerde huid veroorzaakt door een overgevoelige huid met roodheid, droogheid, jeuk, irritatie en zelfs roos. Om dit soort ongemakken te vermijden moet de hoofdhuid ontsmet worden door hem grondig te hydrateren.

Relax shampoo reinigt alles grondig en ontsmet de hoofdhuid. Reduceert roodheid en irritaties. Hydrateert de hoofdhuid. Heeft een verzachtende en huid beschermende werking.

Relax treatment is een behandeling welke grondig hydrateert en hersteld het juiste evenwicht. Verzacht de geïrriteerde huid, reduceert roodheid veroorzaakt door elementen in de atmosfeer, stress en agressieve behandelingen. Heeft een verzachtende en huid beschermende werking. Hersteld het evenwicht in de huid.

DERMO-CALMING SOOTING TREATMENT

AQUA-NUTRIACTIVE

NOURISHING SHAMPOO

AQUA NUTRACTIVE zijn producten speciaal ontwikkeld voor haar wat dagelijks blootgesteld word aan agressieve cosmetica, straighteners of te warme haardrogers. Deze middelen kunnen het haar droog en broos maken.

Het droge, kapotte haar is mat, verzwakt en moeilijk te kammen. Om soepel, glanzend en levendig haar te hebben, moet men het diepgaand voeden en de hoofdhuid hydrateren waardoor het haar weer zijdezacht en gemakkelijk te kammen is.

LIQUID CRYSTALS

De nutriactive shampoo ontwart en voedt droog haar. Zorgt voor een diepgaande hydratatie. Werkt als een conditioner en maakt het haar zacht en doorkambaar.

De nourishing mask van nutriactive voed en hydrateert het haar tot in de puntjes. Maakt het haar weer zacht en glanzend dankzij de ontwarrende en herstructurerende werking. Geeft glans en voed het haar.

De Nutriactive liquid Crystals maken de vorige behandelingen volledig door deze af te sluiten. Elimineert het elektrostatische effect. Maakt beschadigd haar weer zacht en geeft glans. Hij voedt het haar ook.

NOURISHING MASK

RE-INTEGRA

RE-INTEGRA SHAMPOO

RE-INTEGRA producten Reconstrueren, herstructureren en herstellen. Stress, onevenwichtige voeding, vervuiling, agressieve producten en onjuist gebruik van cosmetica beschadigen en verzwakken het haar. Het is dus juist noodzakelijk om de juiste voedingsevenwicht te herstellen.

De herstellende proteineshampoo is voor een diepgaande herstructurering en hydratatie. Het geeft het haar zijn glans en levendigheid terug.

De Creme of terwijl de onmiddelijk herstellende behandeling zonder spoelen is voor een diepgaande herstelling voor verzwakt en beschadigd haar. Dankzij de formule zonder spoelen kunnen de actieve bestanddelen op het haar blijven inwerken tot het opnieuw gewassen word.

RE-INTEGRA TREATMENT

De herstellende ampullen herstellen het haar tot in de kern en bevordert de aanmaak van keratine. Flacon A en B mengen. Brengt de PH in het haar weer in evenwicht dankzij de fruitzuren en helpen de haarschacht sluiten. De minerale zouten en Panthenol her mineraliseren en geven het haar glans. versterkt de structuur van het haar en hersteld de haarvezel. Echt een boost voor je haar na een intensieve kleurbehandeling.

RE-INTEGRA AMPULLEN

AQUA-IDRA

HYDRATING SHAMPOO

AQUA IDRA zijn producten voor de perfecte verzorging voor de sportievelingen onder ons. Door onze hedendaagse levensstijl moeten we ons haar steeds vaker wassen. Het moeten dus producten zijn die het haar goed hydrateren. Deze producten zijn ideaal voor wanneer men niet veel tijd heeft en het toch goed wil verzorgen.

Hydrating shampoo reinigt grondig en hydrateert optimaal. Deze shampoo is voor dagelijks gebruik en garandeerd de ideale vochtbalans in het haar.

Hydrating conditioner hoeft niet uitgespoeld te worden. Voed het haar en maakt zijdezacht, hydrateert en geeft glans.

HYDRATING CONDITIONER STAY-IN

AQUA-COLORE

COLORE SHAMPOO

AQUA COLORE producten beschermen de kleur van het haar. De kleur moet altijd echt, levendig en stralend blijven. Daarom is het noodzakelijk om de kleurpigmenten in de structuur van het haar vast te leggen en zo de intensiteit en duurzaamheid ervan te bewaren.

COLORE MASK

Colore shampoo verwijderd alkaline resten van een kleuring en dankzij de zure PH behoud het zijn uitstraling. Dankzij de CHROMA-SAVE worden de kleurpigmenten nog beter vastgezet, waardoor de kleuring nog langer meegaat. Deze shampoo hydrateert is ontwarrend en antistatisch. Hij heeft een stof met sterk hydraterende eigenschap die zeer lief zijn voor de huid.

Colore mask geeft glans en uitstraling aan gekleurd haar. Voor een langere houdbaarheid van de kleur en een prachtige uitstraling.

Colore verzorgende behandeling met keratine is géén behandeling voor thuisgebruik. Voor deze behandeling kunt u kiezen na een kleuring. Deze behandeling hersteld de structuur van het haar en met een resultaat van een nog langere intense en mooie kleuring. Aanrader! Zorgt door de keratine voor nog meer glans en uitstraling.

VERZORGING MET KERATINE NA KLEURING

AQUA-VOLUME

VOLUMISING SHAMPOO

AQUA VOLUME is een productlijn welke de natuurlijke golving van het haar volume en body geeft. Het is voor natuurlijk krullend haar. Voor haar met volume moet men er body en dikte aan geven.

De volume shampoo reinigt en geeft meer body en volume aan het haar. De mais proteïnen garanderen een uitzonderlijke elasticiteit. Voor sterk en dik haar. Maakt het haar ook zacht en doorkambaar.

De volumising spray beschermt het haar tegen vochtigheid en geeft meer volume aan het haar. Herstructueert, hydrateert en geeft zachtheid. Hij heeft een filmogene werking en het haar word beschermd tegen de hitte van de haardroger.

VOLUMISING SPRAY

AQUA-SOLE

SOLE SHAMPOO

AQUA SOLE is een productlijn voor wanneer u veel in de zon verblijft. Ideaal voor vakantie! Een dorstlesser voor uw haar. De zon, de zee en het zwembad kunnen uw haar uitdrogen. Het haar en de hoofdhuid moeten dus beschermd, gehydrateerd en gevoed worden.

AFTER-SUN CONDITIONER LEAVE-IN

De producten bevatten mediterrane honing welke verzacht en glans geeft. zorgt voor onmiddellijke zachtheid en uitstraling. Maakt het haar gemakkelijk kambaar zonder het te verzwaren. Het haar is glanzend, gehydrateerd en dankzij de antistatische werking ook beter doorkambaar.

ZON BESCHERMENDE OLIE

De sole shampoo reinigt het haar in zachtheid en verwijderd alle resten zeewater, chloor en zand. Ideaal na een dagje naar zee of zwembad. Kan ook als badschuim gebruikt worden.

Sole conditioner is snel en gemakkelijk aan te brengen het heeft geen pauzetijd nodig. Verzacht en geeft glans. Spuitfles voor te sprayen en hoeft niet uitgespoeld te worden.

De sole mask is een intensieve behandeling om het haar diepgaand te voeden en te hydrateren. Geeft glans en uitstraling aan het haar zonder het te verzwaren. Het is ook beter doorkambaar en dat is mooi meegenomen want haar wat net gewassen is na een chloorzwembad of zee is vaak erg stug.

Sole olie is een beschermer tegen de zon en ook zorgt deze ervoor dat wanneer u uw haar gekleurd heeft deze langer houd. Deze olie kan ook na het zonnebaden op de huid aangebracht worden.

AFTER-SUN MASK