vitality’s Pureblond

PURBLOND

Blond is dé tijdloze kleur voor alle leeftijden. De eindeloze nuances ervan weerspiegelen ieders persoonlijkheid. Blond haar geeft een dunne, kwetsbare structuur. Als het cosmetisch gekleurd is heeft het haar de neiging om droog, poreus, futloos en dof te worden. Veelvuldig wassen geeft de blonde kleur een ongewenste gloed.

VITALITY’S PUREBLOND

Om blond haar aantrekkelijk te houden heeft het een specifieke behandeling nodig.

PURBLOND is de oplossing voor blond haar, ontkleurd haar of natuurlijke grijstinten. PURBLOND neutraliseert een oranje/gele gloed en geeft een doffe kleur weer intensiteit en levendigheid.

PURBLOND GLOWING SHAMPOO

PUREBLOND shampoo bevat violet pigmenten om de oranje/gele tonen te neutraliseren voor een stralende blonde kleur. Fytokeratine verbeterd de weerstand en de elasticiteit van de haarvezels.

PUREBLOND mask bevat violet pigmenten om de oranje/gele tonen te neutraliseren voor een stralende blonde kleur. Fytokeratine verbeterd de weerstand en de elasticiteit van de haarvezels. Bebasuolie herstelt zeer droog en beschadigd haar en laat het weer stralen. Murumuru boter is een uitzonderlijk anti-oxidant dat het haar zijdezacht houdt.

PURBLOND GLOWING MASK

PUREBLOND serum is een verhelderend serum voor blond haar. De lichte formule maakt het haar eerst zacht en glanzend. Je kunt het haar ook na het wassen op handdoekdroog haar aanbrengen voor een ontklittende werking.

PURBLOND GLOWING SERUM